hero_ketju
MECA Truckin tuotevalikoima kasvaa GPS-nopeusnäytöllä

Uusi liikenneturvallisuutta parantava GPS-näyttö nopeuden tarkkailuun

Tuotevalikoimamme on laajentunut digitaalisella K27-nopeusnäytöllä. Digitaalinen GPS-nopeusnäyttö sopii lähes kaikkiin 12/24V ajoneuvoihin. Nopeuden seuraamisen helpottuessa myös liikenneturvallisuus paranee, kun katsetta ei tarvitse laskea alas mittaristoon. Näyttö soveltuu mainiosti myös ajo-opettajille opetusajoneuvon nopeuden tarkkailuun.

Laite on erittäin kevyt ja siinä on 2,2” näyttö. Asentaminen auton USB-pistokkeeseen on helppoa (Plug & Play) ja mikäli autossa ei ole USB-pistoketta, on esimerkiksi USB-laturi 929-USB2 saatavilla lisävarusteena. Nopeusnäyttö kiinnitetään kojetauluun imukuppikiinnikkeellä tai kaksipuolisella tarralla.

Näytön tiedot: ajoneuvon nopeus, kompassi, ylinopeusvaroitin, väsymysmuistutus, satelliittien määrä, kirkkauden manuaalinen tai automaattinen säätö, hälytysäänen katkaisin ja automaattinen virrankatkaisu. Valittavissa kilometri- tai mailinäyttö.

Pakkauksen sisältö: digitaalinen nopeusmittari, USB-kaapeli (pituus 2,5 m), kaksipuolinen tarra, imukuppikiinnike ja käyttöopas.

Tuotekoodi: 880-GPS

Uusi liikenneturvallisuutta parantava GPS-näyttö nopeuden tarkkailuun

Uusi liikenneturvallisuutta parantava GPS-näyttö nopeuden tarkkailuun Tuotevalikoimamme on laajentunut digitaalisella K27-nopeusnäytöllä. Digitaalinen GPS-nopeusnäyttö sopii lähes kaikkiin 12/24V ajoneuvoihin. Nopeuden seuraamisen ...lue koko artikkeli

2023-06-27T10:37:24+03:00