hero_ketju

Kestävät ja laadukkaat varaosat

Myymämme varaosat on testattu tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti – näin varmistetaan osien luotettavuus ja laatu sekä kuorma- tai pakettiautosi optimaalinen toiminta. Asiantuntevat varaosamyyjämme auttavat sinua löytämään tarvittavan osan juuri sinun ajoneuvoosi. Saat osan joko käteesi varaosatiskiltä, jos haluat asentaa sen itse, tai osat voidaan asentaa autoosi korjaamollamme.

Tarjoamme varaosat useille merkeille, kuten esimerkiksi MAN, Mercedes-Benz, DAF, Volvo, Scania, Renault ja Iveco, sekä linja-autoihin ja perävaunuihin

Varaosamyynti

MECA Truckilla on kolme aluevarastoa, joista saat laajasti varaosia helposti ja nopeasti. Näissä pisteissä ei ole raskaan kaluston korjaamotoimintaa.

MECA Truck varaosamyymälä Lahti

Alavankatu 3
15610 Lahti
010 650 7044

Avoinna:
Arkisin klo 7.30-16.30

MECA Truck varaosamyymälä Oulu

Oritkarintie 6
90400 Oulu
010 6507 012

Avoinna:
Arkisin klo 8.00-16.30

MECA Truck varaosamyymälä Seinäjoki

Nurmontie 113
60510 Seinäjoki
010 650 7078

Avoinna:
Arkisin klo 8.00-16.30

Varaosavalikoimamme

Akut ja akkutarvikkeet
Alustan osat
Auton sähköosat
Jarrun osat
Jäähdytysjärjestelmien osat
Korin osat
Kuormankäsittelylaitteet
Lisävarusteet
Moottorin osat
Perävaunujen alustarakenneratkaisut
Polttoainejärjestelmien osat
Renkaat ja vanteet
Voimansiirron osat
Yleistarvikkeet

Elektroniikkavaraosat

Erilaiset sähköjärjestelmät ovat tärkeitä ajoneuvosi toiminnan kannalta, sillä ne lisäävät sekä turvallisuutta että ajomukavuutta. Sähköjärjestelmien lisääntyvä käyttö vaatii paljon antureita ja muita komponentteja, ja jos nämä eivät toimi kunnolla, ne voivat pysäyttää ajoneuvon pahimmassa tapauksessa välittömästi. Varaosavalikoimamme kattaa lähes kaikki sähköosat keulasta perälautaan saakka.

Ohjauksen ja alustan varaosat

Ohjauksen ja jousituksen on toimittava luotettavasti vaikeimmissakin tilanteissa. Hyötyajoneuvot, joissa on hyväkuntoiset alustan- ja ohjauksen osat, toimivat luotettavammin ja viettävät enemmän aikaa siellä, missä niiden kuuluukin olla: tiellä. Toimipisteistämme saat laadukkaat ohjauksen osat, alustan osat sekä iskunvaimennuksen osat, jotta matkasi jatkuisi sekä mukavasti että turvallisesti.

Jarrujen varaosat

Jarrut takaavat turvallisuuden niin yllättävissä tilanteissa kuin perusajossakin. Siksi on tärkeää, että jarrusi ovat hyvässä kunnossa ja tehty laadukkaista komponenteista. Meiltä saat niin jarrulevyt, jarrukellot kuin jarruletkutkin, jotta matkasi sujuisi vaivatta ja tarvittaessa pystyisit pysähtymään mahdollisimman nopeasti.