hero_ketju

Tieturva auttaa, kun tien päällä on ongelmia.

Rengas rikki? Hydrauliikka hajosi? Auto ei käynnisty? Ei hätää, MECA Truck Tieturva pelastaa! Palvelu on tarkoitettu kaikille raskaan kaluston kuljettajille ja ajoneuvoille. Päivystys pelaa 24h vuoden jokaisena päivänä.

Mikä on MECA Truck Tieturva?

MECA Truck Tieturva on raskaan kaluston tiepalvelu, joka päivystää ympäri vuorokauden. Palvelu ohjaa avunpyyntösi lähimmälle MECA Truck -korjaamolle, jotta matkasi jatkuisi mahdollisimman vaivattomasti. Palvelun tarkoituksena on varmistaa korjaamoidemme asiakkaille tiepalvelu, jolla välittömiä toimenpiteitä vaativat tilanteet saadaan heti hoidettua. Mikäli asiakkaan soitto edellyttää välittömiä toimenpiteitä, tiepalvelu ottaa yhteyden asiakasta lähimpänä sijaitsevaan toimipisteeseemme.

Paikalle saapuu joko MECA Truck -korjaamon oma päivystysauto, tai tarvittaessa tiepalvelu järjestää hinauspalvelun. Näin matka jatkuu mahdollisimman helposti. Avunpyyntösi ohjataan toiveittesi mukaan ja siinä huomioidaan myös mahdolliset merkkikohtaiset sopimukset, rengassopimukset ja muut vaikuttavat asiat.

Mitä se tarjoaa sinulle?

Palvelu kattaa niin tekniset viat, ulosajot, rengasrikot kuin muutkin ongelmat tien päällä. Tieturvaa operoi Redgo, ja se toimii ympäri koko Suomen. Palveluun saat yhteyden soittamalla numeroon 09 3747 7275 (pvm/mpm).

Varaudu asiakkaana kertomaan palvelupuhelun aikana seuraavat tiedot:

Auton rekisteritunnus (auton tiedot välittyvät Traficomin kautta)
Yrityksen nimi
Nimesi
Puhelinumerosi
Tämänhetkinen sijaintisi
Viankuvaus