hero_ketju

Miksi valita meidät?

MECA Truck on osa pohjoismaista korjaamoketjua, jolla on toimipisteitä Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa. MECA Truck on osa ruotsalaista Meko-konsernia, ja ketjua hallinnoi Suomessa Koivunen Oy.

Korjaamoillamme tehdään raskaan kaluston monimerkkihuoltoja ja korjauksia laadukkaasti käyttämällä alkuperäisiä tai alkuperäislaatua vastaavia osia. Korjaamoillamme on käytössä nykyaikaiset laitteet ja työkalut sekä riittävän korkea ammattitaito, joiden avulla pystytään suorittamaan sekä säännölliset huollot että myös tarvittavat korjaukset kuorma-autoihin, perävaunuihin, linja-autoihin ja pakettiautoihin. Ajoneuvosi on meillä hyvissä ja osaavissa käsissä.

Mitä?

MECA Truck on itsenäisistä korjaamoyrittäjistä koostuva raskaan kaluston korjaamoketju. Ketjun tavoitteena on tarjota asiakkaille ainutlaatuinen korjaamoverkosto.

Missä?

Toimipisteemme sijaitsevat ympäri Suomea. Etsi täältä lähin korjaamosi!

Kenelle?

Tarjoamme huolto- korjaus- ja varaosapalveluita kaikille ammattiautoilijoille. Oli työkalusi sitten kuorma-auto, maansiirtokone, traktori, pakettiauto, tukkirekka tai täysperävaunuyhdistelmä, meille olet aina tervetullut ajoneuvosi kanssa.

Korjaamoyrittäjälle

MECA Truck on ketjukonsepti riippumattomille hyötyajoneuvo-, kuorma-auto- ja perävaunukorjaamoille. Haemme jatkuvasti uusia, kunnianhimoisia, ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä korjaamoita mukaan ketjuumme.

Ota yhteyttä Ketjukoordinaattori Samy Oliniin, samy.olin@koivunen.fi tai soita 010 650 1231, mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää MECA Truck-ketjusta!

Yhteystiedot

Koivunen Oy
Malminkaari 12
00700 HELSINKI
010 650 11
info@meca.fi tai etunimi.sukunimi@koivunen.fi
MECA Truck Facebookissa
www.koivunen.fi

Ota yhteyttä

Voit olla meihin yhteydessä myös täyttämällä allaolevan lomakkeen.

    Täytäthän kaikki kentät ennen lähettämistä.