Hydrauliikka- ja pneumatiikka-asentaja, Suomen Kuljetuslaite Oy, Vantaa

Haemme ammattitaitoista hydrauliikka-asentajaa raskaankaluston ajoneuvojen ja lisälaitteiden korjaustöihin sekä päällirakennetöiden varusteluun.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työn monimerkkikorjaamossa sekä vakituisen työpaikan nykyaikaisessa raskaankaluston korjaamossa.

Toivomme sinulta hyvää asennetta ja motivaatiota työn tekemiseen, muutaman vuoden työkokemusta raskaankaluston kuormankäsittelylaitteiden korjaus- ja asennustöistä sekä halua kehittyä työssäsi. Suomenkielen taito on välttämätön työssä onnistumisessa.

C-ajokortti, hitsaustaito, hydrauliikan-, ajoneuvosähkön- sekä pneumatiikantaidot ja kokemus raskaankaluston korjaustöistä katsotaan eduksi.

Suomen Kuljetuslaite Oy on ammattiautoilijoita palveleva korjaamo ja varaosaliike. Kuulumme Koivunen-konserniin ja olemme osa kansainvälistä raskaankaluston Top Truck- korjaamoketjua. Toimipaikkamme on Vantaalla Hakkilassa.

Työhakemus palkka toiveineen sähköpostilla jarmo.piekainen@suomenkuljetuslaite.fi 25.03.2018 mennessä. Työpaikka voidaan täyttää heti kun sopiva tekijä löytyy.

Sähköpostiin otsikkoon ”Työpaikkahakemus Hydrauliikka-asentaja”.