hero_ketju
MECA Truck ketjukorjaamoiden korjaamoesittelyssä Ranttiän Kone Oy Söörmarkusta

Korjaamoesittelyssä Ranttiän Kone Oy

Söörmarkussa sijaitseva Ranttiän Kone Oy on perustettu vuonna 1987. Korjaamohalli oli tuolloin kooltaan noin 500 m² ja henkilöstömäärä oli 6 henkilöä. Halli laajennettiin 850 m² kokoiseksi vuonna 2000, ja myös henkilöstömäärä kasvoi 10 henkilöön. Ranttiän Kone aloitti näihin samoihin aikoihin ajoneuvojen, perävaunujen ja nostureiden vähittäiskaupan. Tällä konseptilla toimintaa jatkettiin vuoteen 2016 asti, jolloin korjaamohalli laajennettiin nykyiseen kokoonsa. Nykyään hallitilaa on kaikkiaan 1900 m². Ranttiän Koneella on ollut toimitilat myös Vantaalla vuosina 2003–2006.

Korjaamohallin laajennusten myötä Ranttiän Kone aloitti kuorma-autojen ja perävaunujen katsastustoiminnan yhteistyössä A-Katsastuksen kanssa. Erilaisia työtehtäviä helpottamaan on hankittu siltanostimet 5000 t ja 10 000 t, jotka on sijoitettu korjaamohallin viimeisimpään laajennusosaan. Muita korjaamolla käytössä olevia ja työskentelyä helpottavia työvälineitä ovat esimerkiksi hydraulinen levyleikkuri ja särmäin.

Ranttiän Koneella tehdään kuorma-autojen ja perävaunujen huollot ja korjaukset, ja näiden lisäksi myös autonostureiden sekä vaihtolavalaitteiden asennukset ja huollot sekä ajoneuvojen varustelut. Ranttiän Kone on toimintansa aikana ehtinyt auttaa monenlaisten ajoneuvojen omistajia kulkuvälineidensä korjaus- ja huoltotöissä, aina polkupyörästä helikopteriin asti.

Ranttiän Koneen yhteistyö Koivunen Oy:n kanssa alkoi 2000-luvun alkupuolella, juuri kuormankäsittelylaitteiden kauppojen myötä. Yhteistyötä syvennettiin nopeasti myös muihin raskaan kaluston huolto- ja korjaustarvikkeisiin. Ketjutoiminnassakin Ranttiän Kone on ollut mukana jo useamman vuoden ajan. Top Truck -ketjuun Ranttiän Kone liittyi helmikuussa 2017, ja ketjun brändivaihdoksen myötä korjaamo liittyi MECA Truck -ketjuun loppuvuodesta 2022.

Ketjuun kuulumisesta on Ranttiän Koneen mukaan ollut korjaamolle hyötyä monin eri tavoin. Se on tuonut mukanaan monenlaisia etuja, kuten tukea mainontaan sekä tarjonnut korjaamolle parempia ostoetuja sekä lisännyt toimitusvarmuutta.

Ranttiän Kone Oy

Söörmarkuntie 62
29570, Söörmarkku
Puh: 010 8369 200
Avoinna ma-pe klo 7 – 22
www.ranttiankone.fi

Löydät kaikki korjaamomme yhteistietoineen Korjaamot-sivultamme.

2024-01-02T13:17:37+02:00