hero_ketju
MECA Truck mukana Kuljetus 2023 kuljetusmessuilla Jyväskylän Paviljongissa

Kuljetus 2023 -messut Jyväskylässä 25.-27.5.2023

MECA Truck -ketju osallistuu vuoden tärkeimpään kuljetusalan tapahtumaan Kuljetus 2023-messuille osana Koivunen Oy:n messuosastoa U235. Ketjun lisäksi esittelemme yli 200 m² osastollamme laajaa raskaan kaluston päällirakenne- ja varaosavalikoimaamme. Osastollamme voi tutustua PM- ja Maxilift-kappaletavaranostureihin, HYVA-koukkulaitteisiin sekä kuormankäsittelyssä tarvittaviin Ferrari International – lisävarusteisiin. Osastollamme on myös mahdollisuus tutustua hydrauliikkajärjestelmissä käytettäviin varusteisiin. Näistä esittelemme mm. Hydro Leducin laajaa pumppuvalikoimaa. Osastollamme on myös esittelyssä PM-kappaletavaranosturilla varustettu kuorma-auto.

Esittelemämme tuotteet

Ajoneuvojen varusteluun liittyvistä tuotteista esillä on Jost-tuotevalikoimaa, josta löytyvät esimerkiksi vetopöydät, tukijalat, konttilukot ja kuulakehät sekä Bawer- ja Daken-varustelaatikkovalikoimaa. Varaosavalikoimastamme tuomme esille mm. raskaan kaluston Monroe-iskunvaimentimia ja Gatesin moniurahihna-, vesipumppu-, kiristin-, ja rullavalikoimaamme. Esillä on myös K27 Truck -tuotevalikoimaa. Tuoteperheeseen kuuluvat jarrulevyt, -palat, -satulat ja -kellot, pyörännavat, hytin iskunvaimentimet sekä tunnistimet hyötyajoneuvoihin.

Nähtävillä myös työkaluja ja korjaamolaitteita

Työkaluosastomme esittelee mm. paineilmatoimisia, hydraulisia AC-nostimia sekä Boxo- ja Klann-työkaluvaunuja. Nähtävillä ovat myös Bosch KTS Truck -diagnoositesteri sekä DCU 220 -tietokone. Osastollamme on lisäksi esillä valopioneeri Philipsin lisävaloja sekä edustamiamme Hankook- ja Petlas-renkaita hyötyajoneuvoihin.

Tervetuloa osastollemme!

2024-01-02T13:14:46+02:00